Prisgunstig telt fra indisk nykommer ⚃

Indiske Gipfel er en fersk produsent av telt- og klatreutstyr, som kan lykkes også her til lands, dersom de ordner opp i smårusket.
24. juli 2020

Det første man legger merke til er den noe spesielle teltstangen i fem segment, som går fra kortside til kortside. I tillegg kan teltet virke litt komplisert å slå opp. Det blir med tanken, for Tethys Ultradome går forbausende raskt å få opp i stram givakt, mye takket være romslige stangkanaler i kombinasjon med plastkroker.

Når alle stengene er i spenn, er teltet selvstående. Dette er alltid er en fordel når underlaget krever litt finjustering for å et tilstrekkelig flatt gulv, eller pluggfestet er dårlig. Bardunene er av den korte typen, men skal likevel ha skryt for å ha refleks (alltid fint når man surrer rundt i leirplassen om natta).


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Våpen:

Rimelig og robust fra Rudolph

Sør-Afrika er et land med mange jegere, og her finner vi Rudolph Optics, som selger solide og prisgunstige kikkertsikter.
Våpen:

Snerten enkeltskuddsrifle

En lett og sammenleggbar rifle er mange reinjegeres drøm. Tyske Haenel lager en presis kipplauf, som ikke knekker familiebudsjettet.

Dette koster småviltjegeren

Hvor mye er du villig å legge på bordet?

På forsiden nå