Prisgunstig telt fra indisk nykommer ⚃

Indiske Gipfel er en fersk produsent av telt- og klatreutstyr, som kan lykkes også her til lands, dersom de ordner opp i smårusket.
24. juli 2020

Det første man legger merke til er den noe spesielle teltstangen i fem segment, som går fra kortside til kortside. I tillegg kan teltet virke litt komplisert å slå opp. Det blir med tanken, for Tethys Ultradome går forbausende raskt å få opp i stram givakt, mye takket være romslige stangkanaler i kombinasjon med plastkroker.

Når alle stengene er i spenn, er teltet selvstående. Dette er alltid er en fordel når underlaget krever litt finjustering for å et tilstrekkelig flatt gulv, eller pluggfestet er dårlig. Bardunene er av den korte typen, men skal likevel ha skryt for å ha refleks (alltid fint når man surrer rundt i leirplassen om natta).


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Åsnes Breidablikk Hunter og Finnmark 54:

Ski for hundefolk ⚄/⚄

Noen hundefolk stoler på egne skiferdigheter og bruker stålkanter, mens andre mener det burde være totalforbud. Vi har testet to alternativer fra Åsnes for deg som vil være på den sikre siden.
Spartan Javelin Pro Hunt:

Magnetisk tofot ⚄

Spartan Javelin Pro Hunt smettes raskt på rifla når behovet for støtte melder seg. Etter litt tilvenning, falt konseptet i smak.
Photo Hide Buteo Mark II:

Knapt, men godt kamuflasjetelt ⚃

Er du naturfotograf? Da bør du sjekke ut dette kamoteltet. Kort oppsummert er det godt utstyrt, men ganske trangt.

På forsiden nå