Prisgunstig telt fra indisk nykommer ⚃

Indiske Gipfel er en fersk produsent av telt- og klatreutstyr, som kan lykkes også her til lands, dersom de ordner opp i smårusket.
24. juli 2020

Det første man legger merke til er den noe spesielle teltstangen i fem segment, som går fra kortside til kortside. I tillegg kan teltet virke litt komplisert å slå opp. Det blir med tanken, for Tethys Ultradome går forbausende raskt å få opp i stram givakt, mye takket være romslige stangkanaler i kombinasjon med plastkroker.

Når alle stengene er i spenn, er teltet selvstående. Dette er alltid er en fordel når underlaget krever litt finjustering for å et tilstrekkelig flatt gulv, eller pluggfestet er dårlig. Bardunene er av den korte typen, men skal likevel ha skryt for å ha refleks (alltid fint når man surrer rundt i leirplassen om natta).


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Tema: Klær og miljø:

En bransje i endring?

Tekstilindustrien har måttet tåle knallhard kritikk både for store utslipp og dårlige arbeidsforhold der klær produseres. Vi har spurt tre hjemlige produsenter av turklær og utstyr hvordan de forholder seg til kritikken.
Leica Amplus 6 2,5-15x50i:

Krystallklart fra Leica ⚄

Leicas nye Amplus 6 2,5-15x50i leverer mye optikk for penga.
Tema: Klær og miljø:

Slik reparerer du turklærne

Hjemme på gården på Gyland sitter Ellen Marie Tesaker i sitt lyseblå kvistværelse, også kalt syrom. Hun mener tiden moden for en revitalisering av symaskin, stoppesopper, nål og tråd.

På forsiden nå