Busterbåt med potensial ⚄

Buster er vår mest solgte aluminiumsbåt, som ofte er brukt til fiske. Moderne fiskere vil imidlertid ha reine fiskebåter. Kan den nye Fish-serien endre på dette? Vi tok M Fish ut på vannet for å sjekke.
30. juli 2020

Tross Busters mangeårige status som stabil og vedlikeholdsfri aluminiumsbåt for fiske og fritid, har de mistet grepet på dagens moderne og aktive fiskere. «Fiskecamp-båter» som Kaasbøll, Gemi og Kværnø har tatt mange av havfiskerne, mens mer ukjente båter fra lavkost land som Litauen, Kina, Russland og alle «drømmebåtene» fra USA, er blitt solgt til skjærgårds- og predatorfiskere i flere år.

Buster begynte derfor i stillhet å utvikle «skandinaviske fiskebåter» for 6-7 år siden. Den første som kom ut var S Fish, som tidligere er testet i Jakt & Fiske. Den har nå fått tre storebrødre i M1, XL Pro og XXL Pro. De Yamaha-eide finnene slår i år hardt tilbake, og posisjonerer seg som den mest komplette skandinaviske alu-fiskebåtprodusenten for profesjonelle og aktive fiskere.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Tema: Klær og miljø:

En bransje i endring?

Tekstilindustrien har måttet tåle knallhard kritikk både for store utslipp og dårlige arbeidsforhold der klær produseres. Vi har spurt tre hjemlige produsenter av turklær og utstyr hvordan de forholder seg til kritikken.
Leica Amplus 6 2,5-15x50i:

Krystallklart fra Leica ⚄

Leicas nye Amplus 6 2,5-15x50i leverer mye optikk for penga.
Tema: Klær og miljø:

Slik reparerer du turklærne

Hjemme på gården på Gyland sitter Ellen Marie Tesaker i sitt lyseblå kvistværelse, også kalt syrom. Hun mener tiden moden for en revitalisering av symaskin, stoppesopper, nål og tråd.

På forsiden nå