Busterbåt med potensial ⚄

Buster er vår mest solgte aluminiumsbåt, som ofte er brukt til fiske. Moderne fiskere vil imidlertid ha reine fiskebåter. Kan den nye Fish-serien endre på dette? Vi tok M Fish ut på vannet for å sjekke.
30. juli 2020

Tross Busters mangeårige status som stabil og vedlikeholdsfri aluminiumsbåt for fiske og fritid, har de mistet grepet på dagens moderne og aktive fiskere. «Fiskecamp-båter» som Kaasbøll, Gemi og Kværnø har tatt mange av havfiskerne, mens mer ukjente båter fra lavkost land som Litauen, Kina, Russland og alle «drømmebåtene» fra USA, er blitt solgt til skjærgårds- og predatorfiskere i flere år.

Buster begynte derfor i stillhet å utvikle «skandinaviske fiskebåter» for 6-7 år siden. Den første som kom ut var S Fish, som tidligere er testet i Jakt & Fiske. Den har nå fått tre storebrødre i M1, XL Pro og XXL Pro. De Yamaha-eide finnene slår i år hardt tilbake, og posisjonerer seg som den mest komplette skandinaviske alu-fiskebåtprodusenten for profesjonelle og aktive fiskere.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Solo Stove Titan Kit:

Full trekk med Solo stove

Hørt om utekjøkken som kan fyres med kvist? Solo stove er noe for seg selv. Vit at en «bålbrenner» både har sine fordeler og ulemper.

Omstendelig pakkeløsning fra Gerber

Gerber EBS (Randy Newberg edition) er en innovativ nyskaping – som ikke lever helt opp til forventingene.
Bergans Helium Expedition Dome 2:

Intimt helårshotell

Bergans Helium Expedition Dome 2 er et lett og robust helårstelt med gjennomtenkte løsninger.

På forsiden nå