Bergans Superlight Dome 3-pers egner seg godt for en vennegjeng på tre, eller en liten familie. Det er også plass til bikkja.

Superlett og romslig dome-telt ⚄

Etter å ha sittet noen år på gjerdet, har Bergans tatt steget inn i lettvekstsegmentet på teltfronten. Vi har testet Superlight Dome 3-pers, og latt oss imponere.
03. juni 2020

Man trenger ikke være gramjeger for å forstå verdien av vektbesparende utstyr når sekken skal pakkes for fjelltur. Når du bare på én obligatorisk del av utstyrsriggen kan skrelle av en kilo, begynner det virkelig å monne.

Det første som slår oss med Superlight Dome 3-pers, er «misforholdet» mellom vekt og plass. I positiv forstand. Dome-konstruksjonen med bratte vegger gir svært god romfølelse og plassutnyttelse, både i inner- og yttertelt. Her styrer tre personer glatt unna den klaustrofobiske følelsen, samtidig er vekta pint under 2,5 kilo.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Våpen:

Rimelig og robust fra Rudolph

Sør-Afrika er et land med mange jegere, og her finner vi Rudolph Optics, som selger solide og prisgunstige kikkertsikter.
Våpen:

Snerten enkeltskuddsrifle

En lett og sammenleggbar rifle er mange reinjegeres drøm. Tyske Haenel lager en presis kipplauf, som ikke knekker familiebudsjettet.

Dette koster småviltjegeren

Hvor mye er du villig å legge på bordet?

På forsiden nå