Bergans Superlight Dome 3-pers egner seg godt for en vennegjeng på tre, eller en liten familie. Det er også plass til bikkja.

Superlett og romslig dome-telt ⚄

Etter å ha sittet noen år på gjerdet, har Bergans tatt steget inn i lettvekstsegmentet på teltfronten. Vi har testet Superlight Dome 3-pers, og latt oss imponere.
03. juni 2020

Man trenger ikke være gramjeger for å forstå verdien av vektbesparende utstyr når sekken skal pakkes for fjelltur. Når du bare på én obligatorisk del av utstyrsriggen kan skrelle av en kilo, begynner det virkelig å monne.

Det første som slår oss med Superlight Dome 3-pers, er «misforholdet» mellom vekt og plass. I positiv forstand. Dome-konstruksjonen med bratte vegger gir svært god romfølelse og plassutnyttelse, både i inner- og yttertelt. Her styrer tre personer glatt unna den klaustrofobiske følelsen, samtidig er vekta pint under 2,5 kilo.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Sea to Summit Alpha Set 4.2:

Nesten komplett turkjøkken ⚃

Turkjøkken for en familie på fire, som får plass oppi den største kjelen. En stekepanne hadde gjort settet komplett.
Tatonka Bison:

Stor langtursekk for tunge bører ⚄

Alt i alt en meget godt utstyrt sekk for langturer, som sitter godt på ryggen.

Lag din egen trekopp

En masseprodusert plastkopp kan være kjekk å ha i nøden, men det gir en helt egen følelse og smak å drikke bålkaffe av en håndlaget trekopp. Frode Gammeltorp fra Kongsvinger gir deg tips til hvordan du kommer i gang.

På forsiden nå