Nemo Chogori er et stabilt ekspedisjonstelt med superenkelt oppsett.

Ekspedisjonstelt med enkelt oppsett ⚄

Chogori, eller K2, betyr stort fjell. NEMO sikter altså høyt med sitt nye teltkonsept, og kan i forsøket påvirke framtidens selvbærende kuppeltelt.
22. april 2020

Amerikanske Nemo lager telt- og turutstyr fra middelsjiktet og opp til ekspedisjonsnivå. Med Chogori har de nærmest oppfunnet «hjulet på nytt» og utviklet et av de beste selvbærende teltene vi har prøvd til nå.

Da jeg kjøpte MSR Phantom i 2001, fikk jeg for alvor se hva et veldesignet kuppeltelt er godt for. Chogori lukter Phantom lang vei, og er en lettere utgave av teltet med samme egenskaper: høy vindstabilitet, smarte innvendige løsninger og maksimal plassutnyttelse.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Tema: Klær og miljø:

Turklær til miljøbesvær

Hvert år dumper vi 52 000 tonn tekstiler i Norge. Jakka hadde feil farge, buksa fikk en rift. Er det høyere priser som må til for å bremse forbruket? Eller handler det om noe så enkelt som endring av holdninger – og tilgang til nål og tråd?
Buster M1 Q Edition «M Fish» + Yamaha F40FETL:

Busterbåt med potensial ⚄

Buster er vår mest solgte aluminiumsbåt, som ofte er brukt til fiske. Moderne fiskere vil imidlertid ha reine fiskebåter. Kan den nye Fish-serien endre på dette? Vi tok M Fish ut på vannet for å sjekke.
Gipfel Tethys Ultradome 2+

Prisgunstig telt fra indisk nykommer ⚃

Indiske Gipfel er en fersk produsent av telt- og klatreutstyr, som kan lykkes også her til lands, dersom de ordner opp i smårusket.

På forsiden nå