Suveren fjellski for barn ⚅

Endelig en fullblods fjellski med integrert feste for kortfeller, for de minste fjellfolkene!
03. mars 2020

Det er egentlig helt utrolig at ingen av produsentene har kommet med dette før, men all honnør til Åsnes som er først ut. Mattis (9 år), som trener langrenn aktivt og er mye på tur i skog og fjell, har testet skiene fra februar til april. I preparerte skiløyper har skiene fungert helt greit. Skiene er lette og går fint i løypene, men det er så klart ikke der de har sitt fortrinn.

For de som fortsatt er litt utrygge/ustø på utforkjøringer, gir skiene økt stabilitet og kontroll også i de preparerte løypene. Til mer teknisk skitrening i trikkeskinnespor, finnes det opplagt langt bedre alternativer. Så fort man stryker ut av løypa, er skiene i sitt rette element.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Sea to Summit Alpha Set 4.2:

Nesten komplett turkjøkken ⚃

Turkjøkken for en familie på fire, som får plass oppi den største kjelen. En stekepanne hadde gjort settet komplett.
Tatonka Bison:

Stor langtursekk for tunge bører ⚄

Alt i alt en meget godt utstyrt sekk for langturer, som sitter godt på ryggen.

Lag din egen trekopp

En masseprodusert plastkopp kan være kjekk å ha i nøden, men det gir en helt egen følelse og smak å drikke bålkaffe av en håndlaget trekopp. Frode Gammeltorp fra Kongsvinger gir deg tips til hvordan du kommer i gang.

På forsiden nå