Suveren fjellski for barn ⚅

Endelig en fullblods fjellski med integrert feste for kortfeller, for de minste fjellfolkene!
03. mars 2020

Det er egentlig helt utrolig at ingen av produsentene har kommet med dette før, men all honnør til Åsnes som er først ut. Mattis (9 år), som trener langrenn aktivt og er mye på tur i skog og fjell, har testet skiene fra februar til april. I preparerte skiløyper har skiene fungert helt greit. Skiene er lette og går fint i løypene, men det er så klart ikke der de har sitt fortrinn.

For de som fortsatt er litt utrygge/ustø på utforkjøringer, gir skiene økt stabilitet og kontroll også i de preparerte løypene. Til mer teknisk skitrening i trikkeskinnespor, finnes det opplagt langt bedre alternativer. Så fort man stryker ut av løypa, er skiene i sitt rette element.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå