Stor kikkert i lite format ⚄

Denne kikkerten fra Bushnells toppserie utmerker seg ved at den er bygget som en lommekikkert.
05. mars 2020

Til tross for to voksne rør med 30 mm objektiv og takkantprismer, er broen mellom rørene hengslet på begge sider. De slanke rørene kan derfor vippes nesten helt inn mot hverandre, slik at kikkerten sklir ned i en romslig lomme. Lengden på rørene ruver fremdeles noe.

Optikken i kikkerten er overraskende bra. Bildet er jevnt og klart, og motlys-egenskapene så gode at en ikke får noe forvarsel før solskiva er i fokus. Jeg har brukt kikkerten på jakt, og selv vedvarende speiding etter rype i fjellet oppleves behagelig for øynene.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Sea to Summit Alpha Set 4.2:

Nesten komplett turkjøkken ⚃

Turkjøkken for en familie på fire, som får plass oppi den største kjelen. En stekepanne hadde gjort settet komplett.
Tatonka Bison:

Stor langtursekk for tunge bører ⚄

Alt i alt en meget godt utstyrt sekk for langturer, som sitter godt på ryggen.

Lag din egen trekopp

En masseprodusert plastkopp kan være kjekk å ha i nøden, men det gir en helt egen følelse og smak å drikke bålkaffe av en håndlaget trekopp. Frode Gammeltorp fra Kongsvinger gir deg tips til hvordan du kommer i gang.

På forsiden nå