Stor kikkert i lite format ⚄

Denne kikkerten fra Bushnells toppserie utmerker seg ved at den er bygget som en lommekikkert.
05. mars 2020

Til tross for to voksne rør med 30 mm objektiv og takkantprismer, er broen mellom rørene hengslet på begge sider. De slanke rørene kan derfor vippes nesten helt inn mot hverandre, slik at kikkerten sklir ned i en romslig lomme. Lengden på rørene ruver fremdeles noe.

Optikken i kikkerten er overraskende bra. Bildet er jevnt og klart, og motlys-egenskapene så gode at en ikke får noe forvarsel før solskiva er i fokus. Jeg har brukt kikkerten på jakt, og selv vedvarende speiding etter rype i fjellet oppleves behagelig for øynene.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå