Smart sekk for skøyteturen ⚄

Speik Ice er en gjennomtenkt sekk, som kan hjelpe deg opp fra isråka om uhellet skulle være ute.
10. mars 2020

Speik Ice er en funksjonell, lettvekts dagstursekk spesialdesignet for turskøyting. Sekken sitter tett og fint, gir god bærekomfort og bevegelsesfrihet. Sekken har gode løsninger for kompresjon. Hoftebeltet kan enkelt heves og senkes for tilpasning av rygglengde og tyngdepunkt. Skulle du havne i vannet er det viktig å ha et lavt tyngdepunkt.

Store, åpne sidelommer med stretch er perfekt til redningsline, drikke og skøyter (ved gange mellom vannene). Hele baksiden av sekken utgjør også en stor lomme, som strammes sammen med kompresjonsreimene på sidene og mot toppen. Både sidelommene og baklomma drenerer vann, slik at man unngår fulle lommer ved ufrivillig isbad.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå