Smart sekk for skøyteturen ⚄

Speik Ice er en gjennomtenkt sekk, som kan hjelpe deg opp fra isråka om uhellet skulle være ute.
10. mars 2020

Speik Ice er en funksjonell, lettvekts dagstursekk spesialdesignet for turskøyting. Sekken sitter tett og fint, gir god bærekomfort og bevegelsesfrihet. Sekken har gode løsninger for kompresjon. Hoftebeltet kan enkelt heves og senkes for tilpasning av rygglengde og tyngdepunkt. Skulle du havne i vannet er det viktig å ha et lavt tyngdepunkt.

Store, åpne sidelommer med stretch er perfekt til redningsline, drikke og skøyter (ved gange mellom vannene). Hele baksiden av sekken utgjør også en stor lomme, som strammes sammen med kompresjonsreimene på sidene og mot toppen. Både sidelommene og baklomma drenerer vann, slik at man unngår fulle lommer ved ufrivillig isbad.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Sea to Summit Alpha Set 4.2:

Nesten komplett turkjøkken ⚃

Turkjøkken for en familie på fire, som får plass oppi den største kjelen. En stekepanne hadde gjort settet komplett.
Tatonka Bison:

Stor langtursekk for tunge bører ⚄

Alt i alt en meget godt utstyrt sekk for langturer, som sitter godt på ryggen.

Lag din egen trekopp

En masseprodusert plastkopp kan være kjekk å ha i nøden, men det gir en helt egen følelse og smak å drikke bålkaffe av en håndlaget trekopp. Frode Gammeltorp fra Kongsvinger gir deg tips til hvordan du kommer i gang.

På forsiden nå