Fenix HP30R ⚂

Hvor hardt kan du bruke ei hodelykt, og hvor lenge skal den vare? Hvis den bukker under for slitasje kan du stå der i svarte natta.
19. februar 2020

I Jakt & Fiskes marsnummer 2018, omtalte vi hodelykta Fenix HP30R, og ga den høy score (terningkast 5). Meget god lysstyrke og funksjonalitet til en overkommelig pris. (For ei Silva-lykt med samme lysstyrke, kan du øke prisen med 50-100 prosent.) Fenix HP30R gikk også til topps (terningkast 6) i en test av 20 hodelykter hos bladet JEGER/ Dagbladets «Din side» våren 2019.

Men hvor lenge kan du regne med at ei hodelykt av dette kaliberet skal vare? Etter at testperioden var over – høsten 2018 – begynte vårt testeksemplar å fuske. Vi har opplevd ledningsbrudd på hodelykter tidligere, men i dette tilfellet var vi i tvil. Vi bestilte nye eksemplarer av standard-batteriene 18650 (2600mAh).Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Bergans Rabot 365 3L Jacket:

Solid jakke, men kragen trekker ned ⚃

Skalljakka fra Bergans’ nye Rabot 365-kolleksjon er solid, men kragepartiet ødelegger totalopplevelsen.
Bergans Super Light Dome 3:

Superlett og romslig dome-telt ⚄

Etter å ha sittet noen år på gjerdet, har Bergans tatt steget inn i lettvekstsegmentet på teltfronten. Vi har testet Superlight Dome 3-pers, og latt oss imponere.
Sufix 131 G-Core Braid Green:

Topp line til god pris ⚄

Sufix har laget en av verdens beste og rundeste fletteliner. Ikke bare er lina god, den er noe så sjeldent som det produsenten lover – og er priset deretter.

På forsiden nå