Aimpoint ACRO C1 er et lite og robust rødpunktsikte. Fingermerket på glasset illustrerer fordelen ved et lukket reflekssikte, da rødprikken er helt uforstyrret av klisset på linsa.

Snerten allrounder fra Aimpoint ⚅

Aimpoint favner bredt med sitt nye Acro C1 rødpunktsikte. Det lykkes de godt med.
28. januar 2020

Aimpoint har vært ledende på rødpunktsikter i flere tiår. Deres nyeste Aimpoint Acro C1 er utviklet for å kunne brukes på alle typer våpen. Det er mindre enn sine forgjengere, og det minste lukkede rødpunktsiktet på markedet. Fordelen med et lukket reflekssikte er at prikken er tydelig, selv i sprutregn.

Siktet er anvendelig til mange formål, og jeg har brukt det på rådyrjakt montert på en Winchester SPX pumpehagle. Det var nesten intuitivt å plassere haglsvermen i dyret selv en dunkel novemberdag. Med dette siktet plasserer dessuten hagla slugs innenfor en knyttneve på 50 meter.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Bergans Rabot 365 3L Jacket:

Solid jakke, men kragen trekker ned ⚃

Skalljakka fra Bergans’ nye Rabot 365-kolleksjon er solid, men kragepartiet ødelegger totalopplevelsen.
Bergans Super Light Dome 3:

Superlett og romslig dome-telt ⚄

Etter å ha sittet noen år på gjerdet, har Bergans tatt steget inn i lettvekstsegmentet på teltfronten. Vi har testet Superlight Dome 3-pers, og latt oss imponere.
Sufix 131 G-Core Braid Green:

Topp line til god pris ⚄

Sufix har laget en av verdens beste og rundeste fletteliner. Ikke bare er lina god, den er noe så sjeldent som det produsenten lover – og er priset deretter.

På forsiden nå