Aimpoint ACRO C1 er et lite og robust rødpunktsikte. Fingermerket på glasset illustrerer fordelen ved et lukket reflekssikte, da rødprikken er helt uforstyrret av klisset på linsa.

Snerten allrounder fra Aimpoint ⚅

Aimpoint favner bredt med sitt nye Acro C1 rødpunktsikte. Det lykkes de godt med.
Tirsdag, 28. januar 2020 - 11:30

Aimpoint har vært ledende på rødpunktsikter i flere tiår. Deres nyeste Aimpoint Acro C1 er utviklet for å kunne brukes på alle typer våpen. Det er mindre enn sine forgjengere, og det minste lukkede rødpunktsiktet på markedet. Fordelen med et lukket reflekssikte er at prikken er tydelig, selv i sprutregn.

Siktet er anvendelig til mange formål, og jeg har brukt det på rådyrjakt montert på en Winchester SPX pumpehagle. Det var nesten intuitivt å plassere haglsvermen i dyret selv en dunkel novemberdag. Med dette siktet plasserer dessuten hagla slugs innenfor en knyttneve på 50 meter.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 
Tags: 

På forsiden nå