Brynjes vindtette nettinglue holder deg overraskende varm i vinterkulda.

Ingen gjennomtrekk ⚄

Brynjes lille nettinglue beskytter imponerende mye.
Onsdag, 22. januar 2020 - 10:36

Arctic Hat med vindbeskyttelse står i mot vinterstormen, og varmer svært godt til tross for sitt tynne stoff og beskjedne størrelse. Lua inngår i Arctic Double-serien fra Brynje, som har netting innerst og merinoull på utsiden.

Kombinasjonen er svært lett i forhold til varmeeffekten som oppnås. Dette gjelder for øvrig både boxershorts og hals, fra samme serie, som vi også har testet over en lengre periode. Det integrerte vindstoffet stenger vinden ute, og gjør det enda varmere.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 
Tags: 

På forsiden nå