Test av Alfa Impact - fjellstøvler med bærekraft ⚄

Alfa Impact ser ved første øyekast ut som et par helt ordinære fjellstøvler til en høy pris. Produsenten kan imidlertid love et livslangt og lønnsomt livsløp. Slikt pirrer nysgjerrigheten.
Tirsdag, 3. desember 2019 - 10:11

Man får ofte et spesielt forhold til turutstyr som brukes mye. Og jeg har mang enn en gang kjent på et visst vemod når et par utslitte følgesvenner tas med på sin siste ferd. Akk så kort et liv det ble.

Et nedslitt sålemønster taler imidlertid sitt tydelige språk. Det samme gjør sprukkent skinn og våte sokker. Tanken på reparasjon har selvsagt streifet meg, men er alltid blitt skrinlagt etter en kost-nytte-analyse.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 
Tags: 

På forsiden nå