Lyddemper med moduler ⚄

Den norske lyddempergiganten A-TEC er ute med en ny variant som gir stor fleksibilitet i bruk.
16. desember 2019

Utbudet av lyddempere er imponerende stort. A-TEC var tidlig ute i dette segmentet, og har stadig fulgt opp med nye modeller. Den siste av året er A-TEC H2, som er ment å ta over etter Hertz-serien. H2 tar steget tilbake til der det begynte, med en modulbasert demper.

Denne versjonen selges i full lengde med 3 dempermoduler og endekopp i kraftig aluminium, samt basiselementet med gjenger og flammedemper i rustfritt stål, som tåler varme kruttgasser bedre.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå