Tapel lærreim for rifler har høy kvalitet og tradisjonell utførelse. Den leveres med enten elg- eller rådyrmotiv, som er håndgravert.

Klassisk og solid lærreim til rifla ⚄

En fin våpenreim kan være prikken over i-en for grombørsa. Tapel lager klassiske riflereimer i lær med dekorative motiver.
23. desember 2019

Fint treverk og dyp blånering har fortsatt sine tilhengere i disse syntetiske tider. Hva passer bedre på en tidløs rifle enn en solid lærreim med et håndgravert elg- eller rådyrhode?

Den Rumenske produsenten Tapel lager en solid reim i kraftig lærkvalitet. Den er sydd dobbel, og undersiden er semsket og gir god friksjon mot skulderen under bæring. Stroppen som sitter i børsas reimfester er også dobbeltsydd.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå