Lettbetjent Leatherman ⚅

Leatherman har gjennomført en total redesign av sin plattform. Nyvinningen Free P4 har magnetfeste, som sørger for en enda mer lettbetjent «problemløser».
26. november 2019

De fleste har et forhold til Leatherman. Nå  har verktøygiganten tatt (og fått et nytt) grep. Free P4 er det første verktøyet under den nye plattformen. Her ligger samtlige verktøy lett tilgjengelig på utsiden av redskapet. Hvert verktøy er magnetfestet, som gjør at du kan åpne/lukke alle med én hånd. Du slipper dermed å ta ut alt, eller ødelegge neglene dine, før du  har funnet riktig verktøy.

Leatherman Free P4 har totalt 21 verktøy, og inneholder blant annet kombikniv, tang, avbiter, wirekutter, saks, boksåpner, serratert knivblad og sag.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå