Enkel, rimelig og god hodelykt ⚄

LedLenser lanserte i fjor flere hodelyktnyheter. Vi har sett nærmere på en relativt enkel modell, som passer godt til korte kveldsturer så vel som livet i teltleiren.
04. november 2019

LedLenser MH4 er enkel å operere, og imponerer med enkel design og god ytelse. Lykta er fleksibel, da den har et avtakbart lampehode. Du kan dermed bruke lykta håndholdt, feste klemmen på lampehodet i belte eller ytterplagg, eller bruke den som vanlig hodelykt.

Ved første gangs bruk opplevde vi at plastklemma satt veldig hardt, slik at den ble vanskelig å feste eller fjerne. Plastklemmen, som er integrert i hodebåndet, kan imidlertid kun festes på én måte (les: riktig vei), og oppleves etter denne erfaringen svært brukervennlig.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå