Enkel, rimelig og god hodelykt ⚄

LedLenser lanserte i fjor flere hodelyktnyheter. Vi har sett nærmere på en relativt enkel modell, som passer godt til korte kveldsturer så vel som livet i teltleiren.
04. november 2019

LedLenser MH4 er enkel å operere, og imponerer med enkel design og god ytelse. Lykta er fleksibel, da den har et avtakbart lampehode. Du kan dermed bruke lykta håndholdt, feste klemmen på lampehodet i belte eller ytterplagg, eller bruke den som vanlig hodelykt.

Ved første gangs bruk opplevde vi at plastklemma satt veldig hardt, slik at den ble vanskelig å feste eller fjerne. Plastklemmen, som er integrert i hodebåndet, kan imidlertid kun festes på én måte (les: riktig vei), og oppleves etter denne erfaringen svært brukervennlig.Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Sea to Summit Alpha Set 4.2:

Nesten komplett turkjøkken ⚃

Turkjøkken for en familie på fire, som får plass oppi den største kjelen. En stekepanne hadde gjort settet komplett.
Tatonka Bison:

Stor langtursekk for tunge bører ⚄

Alt i alt en meget godt utstyrt sekk for langturer, som sitter godt på ryggen.

Lag din egen trekopp

En masseprodusert plastkopp kan være kjekk å ha i nøden, men det gir en helt egen følelse og smak å drikke bålkaffe av en håndlaget trekopp. Frode Gammeltorp fra Kongsvinger gir deg tips til hvordan du kommer i gang.

På forsiden nå