Kimber 84M Adirondak er blant de letteste storviltriflene på markedet. Den vesle Kimber 84M låskassa er nedskalert til å passe sin kalibergruppe optimalt. Legg merke til Talleymontasjene som eliminerer behovet for baser på rifla.

Den letteste ⚄

Kimber Adirondak er en ultralett rifle med litt kresen smak for ammunisjon.
10. september 2019

Kimber 84M Adirondak

PRODUKTFAKTA: Lett fjellrifle i rustfritt stål og karbonfiber. som veier 2,2 kg. Justerbart avtrekk, M70 sikring og mauserutdrager. Vekt: 2,2 kg. Stokklengde: 34,5 cm. Frittliggende 45 cm pipe, gjenget for lyddemper. Riflestigning 1:12 i kaliber .308 Win.

PRIS: kr 22995,-

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå