Ryggsekk for tung­transport ⚄

Sitka Mountain Hauler 6200 er en jaktsekk med finesser for storvilt og stor bærekapasitet.
19. august 2019

Sitka Mountain Hauler 6200

PRODUKTFAKTA: Pakkrammesekk i Optifade kamuflasjefarge, med ramme av aluminiumsrør og stoff i rivesterkt og vannavvisende nylon. Volum: 82 L (hovedrom) og 100 L (inkl. lommer). Ryggplaten er regulerbar i lengde. Stort sekkerom med ekspansjonsglidelåser i sidene, og glidelås for åpning i bunnen. Har rygglomme, flaskelommer i mesh på sidene, og en stor lomme med langsgående glidelås bak på sekken, med fastsydde stropper for feste av gevir. Det følger med en løs «kjøtthylle» til å feste mot ryggen inne i sekkerommet. Lokket er frittliggende med to topplommer. Vannavvisende glidelåsene, med kraftige grepsvennlige fingertak. Vekt: 3,2 kg.
PRIS: kr 6699,-
LEVERANDØR: Bowland, tlf. 900 44 018, www.sitkagear.eu
KARAKTER: 5

Dette er en dedikert jaktsekk for storviltjakt. Den er romslig, og får plass til det meste du trenger for en uke på jakt i fjellet.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Sea to Summit Alpha Set 4.2:

Nesten komplett turkjøkken ⚃

Turkjøkken for en familie på fire, som får plass oppi den største kjelen. En stekepanne hadde gjort settet komplett.
Tatonka Bison:

Stor langtursekk for tunge bører ⚄

Alt i alt en meget godt utstyrt sekk for langturer, som sitter godt på ryggen.

Lag din egen trekopp

En masseprodusert plastkopp kan være kjekk å ha i nøden, men det gir en helt egen følelse og smak å drikke bålkaffe av en håndlaget trekopp. Frode Gammeltorp fra Kongsvinger gir deg tips til hvordan du kommer i gang.

På forsiden nå