Ryggsekk for tung­transport ⚄

Sitka Mountain Hauler 6200 er en jaktsekk med finesser for storvilt og stor bærekapasitet.
Mandag, 19. august 2019 - 14:24

Sitka Mountain Hauler 6200

PRODUKTFAKTA: Pakkrammesekk i Optifade kamuflasjefarge, med ramme av aluminiumsrør og stoff i rivesterkt og vannavvisende nylon. Volum: 82 L (hovedrom) og 100 L (inkl. lommer). Ryggplaten er regulerbar i lengde. Stort sekkerom med ekspansjonsglidelåser i sidene, og glidelås for åpning i bunnen. Har rygglomme, flaskelommer i mesh på sidene, og en stor lomme med langsgående glidelås bak på sekken, med fastsydde stropper for feste av gevir. Det følger med en løs «kjøtthylle» til å feste mot ryggen inne i sekkerommet. Lokket er frittliggende med to topplommer. Vannavvisende glidelåsene, med kraftige grepsvennlige fingertak. Vekt: 3,2 kg.
PRIS: kr 6699,-
LEVERANDØR: Bowland, tlf. 900 44 018, www.sitkagear.eu
KARAKTER: 5

Dette er en dedikert jaktsekk for storviltjakt. Den er romslig, og får plass til det meste du trenger for en uke på jakt i fjellet.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

På forsiden nå