Ryggsekk for tung­transport ⚄

Sitka Mountain Hauler 6200 er en jaktsekk med finesser for storvilt og stor bærekapasitet.
19. august 2019

Sitka Mountain Hauler 6200

PRODUKTFAKTA: Pakkrammesekk i Optifade kamuflasjefarge, med ramme av aluminiumsrør og stoff i rivesterkt og vannavvisende nylon. Volum: 82 L (hovedrom) og 100 L (inkl. lommer). Ryggplaten er regulerbar i lengde. Stort sekkerom med ekspansjonsglidelåser i sidene, og glidelås for åpning i bunnen. Har rygglomme, flaskelommer i mesh på sidene, og en stor lomme med langsgående glidelås bak på sekken, med fastsydde stropper for feste av gevir. Det følger med en løs «kjøtthylle» til å feste mot ryggen inne i sekkerommet. Lokket er frittliggende med to topplommer. Vannavvisende glidelåsene, med kraftige grepsvennlige fingertak. Vekt: 3,2 kg.
PRIS: kr 6699,-
LEVERANDØR: Bowland, tlf. 900 44 018, www.sitkagear.eu
KARAKTER: 5

Dette er en dedikert jaktsekk for storviltjakt. Den er romslig, og får plass til det meste du trenger for en uke på jakt i fjellet.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå