Tonic har i dag 13 brillemodeller. Swish er overlegen i sterkt sollys, mens Rush Photocromic (bilde) egner seg best til overskyet vær.

Klarsynt fiske ⚄

Brillene Tonic gir fiskeren et hav av muligheter når det gjelder valg av farger, fasong og lysgjennomtrengning. Vi har sett nærmere på et par modeller som skiller seg fra mengden.
05. juli 2019

Tonic Swish + Rush

PRODUKTNAVN: Tonic Swish rød cafebrille, Tonic Rush Photocromic Copper

PRODUKTFAKTA: Polariserte solbriller med 1,8 mm tykt ripesikkert glass (fire lag m/fargefilter). Baksiden av brilleglasset har et filter som hindrer refleksjon mot pupillen, som gjør at det ikke fokuseres mot lyset. Kommer med ulike rammer, som kan tilpasses ansiktet ditt. Leveres med solid etui, brillesnor og brillepose.


Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå