Kompro­miss­løs havfiske­maskin ⚅

Aktive fiskere og fiskecamper foretrekker nå moderne aluminiumsbåter til havfiske og raske forflytninger i røff sjø. På værbitte Hitra, har norske Kaasbøll sveiset noe av det gjeveste man kan fiske fra.
Fredag, 24. mai 2019 - 15:59

Kaasbøll 660 SC BFA Edition

PRODUKTFAKTA: 22 fots skjærgårdsjeep i aluminium med Garmin navigasjon og ekkolodd. Trimflaps: Zipwake interseptorer. Åtte vertikale og fire vinklede stangholdere. Elektrisk spylepumpe. Skrog: 20 graders V-bunn og støydempet aluminium, innebygget bensintank. Lengde: 708 cm. Bredde: 230 cm. Maks antall personer: 6.

Motoranbefaling: 115–300 hk. Maks last inkl. motor: 920 kg. Topphastighet, testbåt: 39 knop. Styrekonsoll: Custom m/rom til to jerrykanner og to fiskekasser. Vekt: 1240 kg (u/motor).

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 
Tags: 

På forsiden nå