Svemko Hunter 1.0 er en lyddemper med titankjerne og mulighet for hurtigkobling og kaliberbytte.

Smart og robust jaktdemper ⚄

Svemko Hunter 1.0 er en hendig lyddemper for jaktbruk, i passe størrelse og effekt. Med en kjerne av titan, er den også lett i forhold til størrelsen.
02. april 2019

Svemko Hunter 1.0

PRODUKTFAKTA: Lyddemper for rifle. Ytre diameter er 46,5 mm. Demperen er totalt 220 mm lang og bygger 139 mm foran munningen. Den veier 285 gram. Innmaten er en  kan byttes ut til andre kalibere, og er laget i titan, mens ytterrøret er i aluminium.
Dempingen er oppgitt av produsenten å være 31 til 34 Desibel i kaliber .308 Winchester. Demperen bestilles gjenget etter kundens ønske.

PRIS: kr 4400,-. Tillegg for hurtigkobling: 790,-

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Wiley X Omega:

Knallgode allround-briller til fiske ⚄

Med steinhard markedsføring og topp kvalitet, har Wiley X blitt en av de ledende merkene i fiskebrille-industrien. Med Omega, og de nye grønn-brune glassene kalt Emerald Mirror Amber, har de laget en knallgod allrounder.
Sabatti Saphire Thumbhole:

Ammunisjonskresen polygonrifle ⚃

Italienske Sabatti har introdusert et nytt riflingssystem for rifleløp som de har kalt «Multi Radial Rifling» (MRR). Testrifla viste seg kresen på ammunisjonen.
Fiskars Norden N7:

Habil turøks ⚃

Fiskars er ute med en ny serie økser med treskaft. Vi har testet en variant kalt Norden Turøks N7. Den er ganske lik den gamle traveren X10, som fortsatt holder stand.

På forsiden nå