Det er ikke fritt for at en hund som kan å bære kløv blir ekstra kry når den kommer på ryggen. Kløving er også ypperlig trening, som bringer deg og bikkja tettere sammen.

I Amundsens ånd ⚅

Det aller viktigste når du skal velge en kløv, er at den kan tilpasses slik at den ligger godt på hunden og at den for hunden er god å bære. Non-Stop Amundsen leverer varene.
Torsdag, 10. januar 2019 - 17:09

Non-Stop Amundsen kløv

PRODUKTFAKTA: Hundekløv med ett hovedrom på hver side, fire smårom i det heldekkende topplokket, samt en gjennomsiktig mobillomme sentrert midt på ryggen.

Løs hanefot for hinderfri gliding av kobbel. Solide sømmer i varierende vannavvisende og meget solid stoff (Kevlar og Rip-Stop).

Farge: Grå og Svart m. refleks. Kommer i sju størrelser fra XXS–XXL. Volum: XXS-15 L, XS-18 L, S-25 L, M-30L, XL-45L, XXL-55L. Vekt: 1150 g (str. M).

PRIS: kr 1889,-
LEVERANDØR: Non-stop Dogwear AS,
tlf. 950 92 413,
www.non-stopdogwear.no
KARAKTER: 6

En god kløv må være slik konstruert at den kan stabilisere lasten. Under selve lastingen er det viktig at du som hundefører er nøye med at vekten er likt fordelt mellom veskene.

Kløven skal ha nok polstring til at hunden ikke får mer slitasje enn absolutt nødvendig. For korthårede hunder er dette ekstra viktig. Tilvenning med kløv kan med fordel gjøres med helt tom kløv, for deretter å øke vekta etter hvert som man ser at dette er noe hunden liker. Kløv med vekt bør ikke brukes før hunden er utvokst.

Kløven fra Non-Stop oppfyller alle viktige kriterier. Den har gode og brede reimer med polstring, i tillegg til et bredt og polstret bryststykke som bidrar til å holde kløven stabil.

Bryststykket går under hele brystkassen og festes ved hjelp av to klips som ligger på utsiden og som ikke kommer i kontakt med hunden. Bryststykket beskytter mot slitasje. Den justerbare reima over halsen er bred og god, og bidrar til god ergonomi.

Første gang du bruker Amundsen må du gjøre en grundig jobb når du skal tilpasse kløven til hunden. Når den er tilpasset til din hund, er det bare å klipse den på og du er klar til tur. Det er brukbare muligheter for å justere, men det er viktig at du velger riktig størrelse til din hund.

Vi er godt fornøyd med veskene og størrelsen. Kløven er romslig, og den ligger veldig stabilt under gange. Det store flaket som ligger over hele kløven, gir ekstra beskyttelse mot regn og rommer greit en genser, votter eller et kart.

På utsiden av topplokket er det fire kjekke lommer som rommer telefoner, nøkler eller lignende. Kløven har et vandrende feste til kobbelet for å hindre skjevt trekk, og det har fungert fint. Kløven er slitesterk, og ligger godt og stabilt på hunden. Denne kløven er kvalitet for pengene, og kan trygt anbefales.

Emneord: 

På forsiden nå