Denne solide og stabile termosen holder på varmen ⚄

Markedet oversvømmes av gode termoser til turbruk, men bare noen få er eksepsjonelle over tid.
Søndag, 2. desember 2018 - 5:47

En av disse er Thermos sin røde arbeidshest, Work. Den er stor og klumpete, men er populær fordi den tåler mye juling og holder veldig godt på varmen.

GSI Glacier Stainless 1L Vacuum Bottle

PRODUKTFAKTA: Ståltermos med klassisk oppbygning for varm og kald drikke. Skal holde innholdet kaldt/varmt i opptil 30 timer.

Produsert i rustfritt (18/8) stål med kopp av stål og plast. Skrukork av plast med hellefunksjon. Designet med lavt tyngdepunkt, hvor bunnpartiet er gummiert. Leveres i fem ulike farger. Mål: 94 x 94 x 300 mm. Volum: 1 L. Vekt: 723 g.

PRIS: kr 499,-
LEVERANDØR: Nordic Outdoor AS,
tlf. 37 00 28 00,
www.nordic-outdoor.no

KARAKTER: 5

Siden «alle» har denne, har utfordringen vært å finne en som er like god, med lavere vekt og som er mer kompakt. GSI Glacier er den første virkelig gode kandidaten.

Den er ikke like støtsikker, men uten det store håndtaket Work og mange andre har, er den lettere å håndtere og mye bedre å ta ut og inn av sekken. Det viktigste er uansett at den holder på varmen, og det gjør den greit i over ett døgn.

Etter to års bruk, ble den nå før testslutt testet etter 24 timer i fryseren (÷12 C). Vannet som kom ut av den gode helleskruen, ble målt til 54 C. Det er imponerende.

Termosen har lavt tyngdepunkt og står svært stødig på den gummierte og brede bunnen. Dessverre går ikke gummien helt ut i kanten, hvilket gjør termosen mer utsatt for slag og bulker.

Koppen er isolert, bred og stabil. Størrelsen gir rom for en rask grøt eller suppe, som kan spises med skje. Ytterplasten hindrer dessuten at man brenner hånd eller lepper under bruk. Er du som meg og synes Work er topp, men for stor, bør du se nærmere på denne.

 

Emneord: 
Tags: 

På forsiden nå