Romslig ekstremtelt ⚄

Det nye ekspedisjonsteltet fra MSR leverer på de fleste områder. Lett vekt, høy kvalitet og gode bevegelsesmuligheter, kombinert med styrke til å tåle de tøffeste forholdene, sender teltet rett inn i toppskiktet. Men til den prisen kunne produsenten godt sendt med nok plugger til å sette det opp for sterk vind.
16. september 2018

MSR Remote 2

PRODUKTFAKTA: Tomanns selvbærende ekspedisjonstelt for helårsbruk. To innganger, fire teltstenger og toppduk. Det 112 cm høye innerteltets volum er 2108 liter og har to dører med myggnetting og to mesh-lommer. Gulvet er tapet i sømmene og laget av Dureshield 40D Ripstop Nylon (10 000 mm).

Resten av innerteltet har kremfargede vegger av DWR 40D Ripstop Nylon (1600 mm). Teltet har totalt 23 festepunkter for fire fargekodede karbonstenger og justerbare teltpluggfester.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Våpen:

Rimelig og robust fra Rudolph

Sør-Afrika er et land med mange jegere, og her finner vi Rudolph Optics, som selger solide og prisgunstige kikkertsikter.
Våpen:

Snerten enkeltskuddsrifle

En lett og sammenleggbar rifle er mange reinjegeres drøm. Tyske Haenel lager en presis kipplauf, som ikke knekker familiebudsjettet.

Dette koster småviltjegeren

Hvor mye er du villig å legge på bordet?

På forsiden nå