Romslig ekstremtelt ⚄

Det nye ekspedisjonsteltet fra MSR leverer på de fleste områder. Lett vekt, høy kvalitet og gode bevegelsesmuligheter, kombinert med styrke til å tåle de tøffeste forholdene, sender teltet rett inn i toppskiktet. Men til den prisen kunne produsenten godt sendt med nok plugger til å sette det opp for sterk vind.
16. september 2018

MSR Remote 2

PRODUKTFAKTA: Tomanns selvbærende ekspedisjonstelt for helårsbruk. To innganger, fire teltstenger og toppduk. Det 112 cm høye innerteltets volum er 2108 liter og har to dører med myggnetting og to mesh-lommer. Gulvet er tapet i sømmene og laget av Dureshield 40D Ripstop Nylon (10 000 mm).

Resten av innerteltet har kremfargede vegger av DWR 40D Ripstop Nylon (1600 mm). Teltet har totalt 23 festepunkter for fire fargekodede karbonstenger og justerbare teltpluggfester.

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Åsnes Breidablikk Hunter og Finnmark 54:

Ski for hundefolk ⚄/⚄

Noen hundefolk stoler på egne skiferdigheter og bruker stålkanter, mens andre mener det burde være totalforbud. Vi har testet to alternativer fra Åsnes for deg som vil være på den sikre siden.
Spartan Javelin Pro Hunt:

Magnetisk tofot ⚄

Spartan Javelin Pro Hunt smettes raskt på rifla når behovet for støtte melder seg. Etter litt tilvenning, falt konseptet i smak.
Photo Hide Buteo Mark II:

Knapt, men godt kamuflasjetelt ⚃

Er du naturfotograf? Da bør du sjekke ut dette kamoteltet. Kort oppsummert er det godt utstyrt, men ganske trangt.

På forsiden nå