Lett jaktkikkert ⚃

Kite Optics lettvekter er langt fra perfekt, men den lave vekta og god optikk gjør den til et godt valg for fjelljegere som er opptatt av pris og vekt.
16. september 2018

Kite Optics Lynx HD 10x30

PRODUKTFAKTA: Lett jaktkikkert i mellomsjiktet. 10 ganger forstørrelse, 30 mm lysåpning på objektivet. Lengde: 12 cm. Øyekopper i gummiarmert aluminium, kikkertkroppen er laget i glassfiberarmert polykarbonat. De svarte rørene har et forholdsvis tynt og hardt gummibelegg. Vanntett, nitrogenfylt og med 30 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Vannavvisende coating på linsene. Synsfeltet: 12 meter på 100 meters hold. Nærgrense: 1,3 meter. Kikkerten leveres med reim og bæreveske. Vekt: 465 gram.
PRIS: kr 6990,-
LEVERANDØR: Browning Norge AS, www.browning.no
TERNING: 4

Kikkerten er god å holde på grunn av sine slanke kikkertrør og forholdsvis høyt plassert forbindelsesbro. Dette gir plass til tre fingre

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Emneord: 

Siste fra Utstyr

Åsnes Breidablikk Hunter og Finnmark 54:

Ski for hundefolk ⚄/⚄

Noen hundefolk stoler på egne skiferdigheter og bruker stålkanter, mens andre mener det burde være totalforbud. Vi har testet to alternativer fra Åsnes for deg som vil være på den sikre siden.
Spartan Javelin Pro Hunt:

Magnetisk tofot ⚄

Spartan Javelin Pro Hunt smettes raskt på rifla når behovet for støtte melder seg. Etter litt tilvenning, falt konseptet i smak.
Photo Hide Buteo Mark II:

Knapt, men godt kamuflasjetelt ⚃

Er du naturfotograf? Da bør du sjekke ut dette kamoteltet. Kort oppsummert er det godt utstyrt, men ganske trangt.

På forsiden nå