Helt på G ⚅

Før Scott lanserte G-serien første gang i 1976 ble det karakterisert som nær umulig å lage noe så langt, følsomt, fleksibelt og lett. Nå har de gjort det igjen, ifølge vår tester - som mener stanga traff hans fiskemessige g-punkt.
25. april 2018

Den amerikanske fluestangprodusenten Scott lanserte sin opprinnelige G-serie i 1976 og introduserte da verdens første 9 fot stang i klasse 4, noe som ble ansett som helt uhørt langt for en stang i klasse 4 og som var umulig å lage, inntil karbonfiber ble tilgjengelig for stangprodusentene. Scott laget sin G-serie uavbrutt fram til 2006 da de lanserte G2 og i 2017 kom G Series.

Stanga takler tørrfluer, nymfer og (Gud forby) streamere upåklagelig.

Knut Johan Ruud

Scott G Series 905/4

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Utstyr

Tema: Klær og miljø:

En bransje i endring?

Tekstilindustrien har måttet tåle knallhard kritikk både for store utslipp og dårlige arbeidsforhold der klær produseres. Vi har spurt tre hjemlige produsenter av turklær og utstyr hvordan de forholder seg til kritikken.
Leica Amplus 6 2,5-15x50i:

Krystallklart fra Leica ⚄

Leicas nye Amplus 6 2,5-15x50i leverer mye optikk for penga.
Tema: Klær og miljø:

Slik reparerer du turklærne

Hjemme på gården på Gyland sitter Ellen Marie Tesaker i sitt lyseblå kvistværelse, også kalt syrom. Hun mener tiden moden for en revitalisering av symaskin, stoppesopper, nål og tråd.

På forsiden nå