Laksefoto 2019 er en fotokonkurranse i anledning Villaksens År, med laksen og laksefiske i fokus. Send oss ditt beste laksebilde, og vær med i konkurransen om to døgn guidet laksefiske i Altaelva i den beste fisketiden i slutten av juli.

Foto: Daniel jerdal stenersen

Som 20 åring fikk jeg drømmen om å bikke 10 kilosgrensa oppfylt. Jeg var i elva klokka 12 natt til 1 juni. Klokka halv 3 var da jeg begynte å fiske aktivt for da var det begynt å bli litt lettere lysstemning. Halv fem merker jeg det begynner å dra godt i snøret så jeg dro inn å det jeg fikk se var en tydelig pers ... Fisken gikk ut et par ganger så etter 10 minutter ble den sliten, han som var på siden av meg gikk ned for å ta tak i fisken i halen. Når fisken var halvveis på land greide han å miste fisken men han kasta seg ned til elva å fikk tak i den igjen så når den kom på land var jeg full av adrenalin å hjertepumpa gikk veldig fort, Å jeg følte et snev av mestring å utrolig glede. Fisken veide 11,7 kg tatt i Otra elva i sør.

Laksefoto 2019