Det er storslått i Nordheimsdalen jaktfelt – om du liker det bratt og tett.

Loddrett hjortejakt

Hjortejakta setter årlig ny fellingsrekord. En stor del av hjorten skytes på bøen, men et betydelig antall dyr blir også felt i svært krevende terreng. Jakt & Fiske hang sist høst på et lag i jaktfeltet Nordheimsdalen i Aurland.
24. april 2020

– Hvis du går oppover, betyr det at du går i motbakke?

Det er Brede Skorve, til daglig fastlege i Sogndal, som spøker på sambandet. Under hjortebrunsten i oktober kan legen visstnok være vanskelig å få fatt i. Da trimmer han nemlig leggmuskulaturen i Nordheimsdalen, en hengedal høyt i fjellsiden over Aurlandsfjorden. Slik som nå.


Nordheimsdalen jaktfelt:

Utenbygdsjegere prioriteres


Her må du være i form


Foreslår utvidet jakt

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Jakt

Portrettet:

Stålmannen Hans Kristian Wear

Dette portrettet handler ikke om alternativ ammunisjon, men om egenskaper. Det finnes folk som er lagd av spesielle materialer.

– Store mørketall om viltpåkjørsler

Nesten 12 000 elg, hjort og rådyr ble registrert påkjørt av motorkjøretøy i fjor, ifølge Norsk institutt for naturforskning. Men mørketallene er store, spesielt på rådyr, sier ettersøksveteran Rune Borgersen.
Bukkejakt:

Våryr i Hampshire

Titusener av fotballsupportere tar i et normalår en langweekend i England for å se favorittlaget i Premier League. Andre tar turen over Nordsjøen for å kikke etter råbukk …

På forsiden nå