Komfort­abelt snøre­kjørebelte ⚄

Har du en hund som liker å tøye strikken, gir Non-stop Trekking Belt en behagelig ferd.
03. mars 2019

Non-stop Trekking Belt

PRODUKTFAKTA: Godt polstret trekkbelte med webreim og to spenner/klips. Krok med sikring. To stropper som holder beltet på plass, to hemper for feste av kobbel etc. og to elastiske hemper for feste av strikk. Refleksdetaljer. Kommer i to størrelser: S (60 cm) og M (70 cm). Vekt: 370 g (M).

PRIS: kr 749,-

LEVERANDØR: Non-stop dogwear, www.non-stopdogwear.no

KARAKTER: 5

Solid og velkonstruert belte til turbruk, enten for snørekjøring, eller turer på barmark. Beltet har god polstring i ryggen, og strammes og klipses enkelt av/på med en spenne på hver side.

På turer med hard belastning, har det tidvis vært behov for etterstramming. En smart sikring/ring kan benyttes om man vil være sikker på at strikken ikke smetter av kroken.

En hempe på hver side av hoften gir mulighet for å henge fast kobbel etc. Her er også påsydd et par elastiske hemper som kan holde kjørestrikken på plass om den ikke er i bruk.

For løpeturer med bikkja sommerstid, opplevde jeg at beltet ble litt for varmt og klumpete. Non- stop leverer nettere varianter som er bedre egnet til dette formålet.

Med mindre du er treningsjunkie eller gramjeger i alle henseender, er Non-stop Trekking Belt et fornuftig valg med flere gode detaljer.

Emneord: 

Siste fra Hund

Fuglehundklubbens forbund fikk avslag på søknad om utsetting av fasan og rapphøns over fem år. Nå ligger klagesaken hos klima- og miljødepartementet. Foto: Andyworks / iStockphoto
Utsetting av fasan og rapphøns:

Nå må klima- og miljødepartementet avgjøre om det blir utsetting

Miljødirektoratet avslo FKFs søknad om å sette ut fasan og rapphøns over fem år. Nå ligger klagesaken hos departementet. – Blir helt feil å bruke naturmangfoldloven mot oss når vi prøver å skaffe mer kunnskap, sier leder.
Arbeiderpartiets Sverre Myrli mener hundens rettssikkerhet er styrket i den nye hundeloven. Foto venstre: Stortinget / Foto høyre: Jo Straube
Hundeloven:

Mener NJFF kom med gode innspill til ny hundelov

Sverre Myrli (Ap) mener jakthundens rettssikkerhet er styrket i den nye hundeloven.
Rasmus Hansson (MDG), fremmet forslag om å presisere at kommunene må holde seg innenfor lovverket når det skal lages en veileder til den nye hundeloven. Forslaget, som ble fremmet etter innspill fra NJFF, ble sablet ned i Stortinget. Foto venstre: Jo Stra

Fremmet NJFF-forslag – ble sablet ned i Stortinget

Etter innspill fra NJFF, fremmet Miljøpartiet De Grønne (MDG) og Venstre (V) forslag som skulle få kommunene som hyppigst bruker utvidet båndtvang til å skjerpe seg.

På forsiden nå