Jenny på Jørem

Laksegårdbruker Jenny Domås er blitt et eget varemerke Namdalen. Det er verre å bli profet i eget land, der alle mener mye om laks.
17. juli 2020

I morra er det midtsesongevaluering. Det er alltid litt spennende, men innsiget av laks og fangst ser jo veldig greit ut i år også. Teoretisk ligger vi 200 prosent over gytebestandsmålet.

Jenny Domås (46), styreleder i Namsenvassdraget elveeierlag med 420 medlemmer, fører an mot elvebredden. Det er midten av juli i 2019 og Namdalen lukter laks. Den trønderske tungvekteren har de siste dagene nok en gang vist seg fra sin beste side. Livet smiler for langveisfarende gjester, som for øyeblikket består av en gjeng svensker. De er her for å fiske, står på døgnet rundt og er ekstremt dedikerte, ifølge vertinna. Hun fryder seg når timers innsats i elva gir uttelling.

Sterkt engasjement

Eget brød og øl

Økonomisk smell  


Jørem-fakta

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Siste fra Fiske

To fot under …

Laksefiskeren er en lykkejeger. Forskjellen på suksess og fiasko handler ofte om hvor flaks du har med vannføringen.
Fiskertips:

Slik får du fiskelykke i grisevær

Uvær får ofte skylden for dårlig fiske, og er et velkjent argument for å holde seg hjemme. Vit da at fisken biter i all slags vær, og av og til bedre enn på godværsdager. Det er bare å kle seg riktig og komme seg ut.

Kraftig nedgang i fisketurisme hittil i år

Fritidsfiskere fanget 2,6 millioner fisk i Norge i fjor. Hittil i år er det rapportert inn fangst på 16.000 fisk.

På forsiden nå