Praktiske allroundtau

RunLock er en serie «smarte» tau, hvor de fleste variantene har innebygde løkker som kan varieres i hele tauets lengde.
21. november 2021

I jaktsettet følger det med et 3,5m allroundtau, og et hundekobbel. Tauet er mykt, lett og solid. Med de innebygde løkkene kan tauet enkelt festes i nesten hva som helst, uten at man behøver å lage en eneste knute. Selv etter hard bruk og høy belastning løsnes tauet enkelt. Allroundtauet er testet med tanke på jaktbruk, og har i løpet av noen sesonger blitt brukt til å trekke vilt, både for hånd og med ATV, fortøyning av kano/båt, som hundekobbel, og til lettere bruk som teltbardun eller tørkesnor. Hundekobbelet passer best til akkurat det formålet. Det har en minimalistisk utforming og smetter lett ned i enhver lomme. Halsløkken kan med få grep tilpasses den enkelte hund. Jaktsettet utgjør en neve med praktisk anvendelighet og fortjener en fast plass i jaktsekken.

 

RunLock

Kjære leser!

For å lese flere saker må du være innlogget som medlem av Norges Jeger- og Fiskerforbund.

På forsiden nå