Kenneth Bruvik nominert til ny miljøpris

Kun få dager etter at Bruvik ble tildelt "Gullaksen" er han nominert til Coops miljøpris "Änglamark".
Mandag, 5. november 2018 - 19:29

– Jeg er veldig veldig glad på vegne av alle de som har bidratt i denne viktige kampen for å fjerne plast fra naturen, ikke minst elevene våre i TAM-prosjektet i NJFF Hordaland. Det er stor stas å bli nominert i så godt selskap, og prisen er med på på å holde fokus på saken. Plastforurensing er en av vår tids største miljøproblemer, både til lands og til vanns, sier Kenneth Bruvik til Jakt & Fiske.

Les også: Kenneth Bruvik fikk “Gullaksen”.

Plastforurensing er ansett for å være verdens raskest voksende miljøproblem, og er temaet for årets miljøpris fra Coop.

Publikum velger hvem som skal motta prisen. I tillegg til NJFF Hordalands Kenneth Bruvik er Rannveig Horntvedt og Sandefjord Søppelplukkerlag, Simen Knudsen og Nordic Ocean Watch og Pia Ve Dahlen og bokprosjektet «100 ting du ikke visste om havet» nominert.

Her kan du stemme på hvem skal motta Coops miljøpris.

Tags: 

På forsiden nå